lauantai 3. maaliskuuta 2012

Rajat alkaa paukkumaan

Kevät tulee vauhdilla, kai maaliskuuta voi jo kevääksi sanoa kun pakkaset hellittävät ja räystäät alkavat tippasemaan vettä päivän aikana. Polut metsissä kovettuvat ja ovat hyvässä kunnossa ajella, hieman ovat vielä kapeita paikoitellen. Lumikengillä kävin tänään testaamassa hangen kantoa, aika heikkoa se vielä on. Kenkä sujahtaa hangesta läpi ja järvellä sai mennä paikoitellen vettä pitkin.
Rajojen paukkumisella tarkoitan myös sitä että ensi elokuuksi kaavaillun tapahtuman mainos pitäisi saada lehteen kohta, mikäli meinaamme mainostaa tapahtumaa. Budjettia on laskettu ja väännetty siihen malliin että alkaa olemaan rahat kasassa, toki lisää tarvitaan vielä. Laitetaan tänne viestiä sitten kun saadaan oikeasti alkaa mainostamaan ja keräämään ajajia tapahtumaan. Luultavasti täältä jotain napsahtelee myös tapahtuman sivulle.
Jotain kivaa pitäisi keksiä tuleville viikoille ja viikonlopuille ennen kuin on myöhäistä hankien suhteen, palkuja voisi käydä kartoittamassa jotta voisi jonkinlaista kisaa järjestää talviaikana. Toisaalta hanki karkelot pitää järkätä nopealla aikataululla, ei voi luottaa että viikon päästä olisi vielä polut auki. Pitääpä koettaa käydä katsomassa ajettavia polkuja jos vaikka nopeasti kisan järkkäisi jollekin tyhjälle päivälle kun ei ole muuta tekemistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti