lauantai 17. maaliskuuta 2012

Tavara alkaa siirtymään.

Pitkään olen haaveillut tavarapyörän hankkimisesta. Viikko sitten perheen henkilöauto sai luvan poistua parkkipaikalta huonon kunnon vuoksi. Ei tosin mitään järkevää syytä ollut pitää autoa jolla ajettiin noin 2500 kilometriä vuodessa.
Nyt sitten lopultakin sain luvan ja tilasin Christiania biken 2wheeler pyörän. Kunhan maahantuoja saa toimitettua pyörän Ouluun niin järjestetään jonkinlainen koeajelu laitteella, muutama mainospaikka on myös tulossa kopan kylkeen. 
Katsotaan jatkossa kuinka paljon pyörälle olisi muita käyttäjiä, ainakin lyhyitä hyötyajoja pyörällä pääsee suorittamaan kohtuullisella hinnalla. Tuskin tuolla itselle tulee niin 100 %:sta käyttöastetta. Väritys pyörälle tullee olemaan sama kuin kuvassa, tai sitten christiania vihreä

2 kommenttia:

 1. Oletkohan jo saanut tavarapyöräsi? Minkälaisia kokemuksia olet ehtinyt siitä saada? Vastaava pyörä on itselläni tiukassa harkinnassa ja käyttökokemuksia on ollut vaikea löytää mistään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pyörä on leppoisa ajeltava ja saa kuskattua tarvittaessa paljon tavaraa varsin kevyesti. Talvi aikaan ongelmaa aiheuttaa lähinnä pieni eturengas joka tahtoo olla varsin liukas varsinkin pienillä kuormilla.
   Varsin mukava kampe ajella jossa nuoriso tykkää istua kyydissä, kunhan kevät jälleen koittaa niin varmaan järjestetään taas koeajelua halukkaille special biken poikien kanssa.
   Kaiken kaikkiaan olen ollut pyörään varsin tyytyväinen, painopiste on matalalla. Pyörä on nopea ajetteva, pysyy hyvin tasapainossa. Kolmirattaiseen verrattuna tämä on lähempänä normipyörää.

   Poista