tiistai 8. lokakuuta 2013

Oulun Avoimet Cyclocrossmestaruuskilpailut 12.10. - ennakko

Kauden kovimmt krossikarkelot lähestyvät ja ratamestarikin on saanut suunnittelutyön valmiiksi. Rata on pitkälti samanlainen, kuin kauden ensimmäisissä Keskiviikkokrosseissa. Laskuosuus mäen päältä jalkapallokentän laitaan muutetaan suorasta hiekkalaskusta mutkikkaaksi ja erittäin krossihenkiseksi nurmikkolaskuksi. Samalla radan pohjoiskulmaan tulee muutama mutka ja jalkautumiseste lisää.

Lähtö- ja maalisuora tulee tällä kertaa kentän laitaan ja alla olevassa kuvassa lähdön suunta on piirretty sinisellä nuolella ja maaliintulo vihreällä. Kilpailijat ohjataan maalisuoralle heti, kun kilpailun kärki on ohjattu maaliin.


Rata tulee olemaan teknisesti hyvinkin helppo, mutta fyysisesti melko raskas, muutama terävä nousu ja tiukat käännökset pitävät siitä huolta. Vielä, kun Forecakin lupaa kuivaa, lämmintä ja aurinkoista keliä, niin on varmaa, että oululainen pyöräilykausi tulee loppumaan loistavissa tunnelmissa!

Ilmottautumisia aletaan ottamaan vastaan klo 15.00, startti on klo 16.00 ja kilpailu kestää noin 60 minuuttia. Osallistuminen on täysin ilmaista, joten tervetuloa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti