torstai 6. joulukuuta 2012

Fiksikrossia pakkasessa

Maanantaina 3.12. ajettiin toiset perinteiset pimeet fiksikrossit. Tällä kertaa kosteus löytyi ajajien selästä ja lämpimänä pysymisen kanssa oli ongelmia kun pysähtyi. Pakkanen kiri -20 asteen tietämille ja hieman alkoi jännittämään tulisiko paikalle ajajia ollenkaan.
Kellon lyödessä starttiaikataulun mukaan 1900 oli viivalla viisi miestä valmiina ja kaikilla kilpailun osallistumiseen vaadittava varustus eli fiksi, valot ja kypärä. Armahdettiin sen verran osallistujia ja ajajia että ajoaika puolitettiin, olisi ollut liian rankkaa kiertää kokonainen tunti Lintulan maastoja.
Ratamestarit KD ja Mikak olivat keksineet uutta jälkeä ajettavaksi ja syksyn cycloihin verrattuna reittiä kierrettiin toiseen suuntaan, rata sai kiitosta osallistujilta. Kierroksia nopein kuski ehti ajaa reitillä viisi kappaletta annetussa ajassa, teknisten murheiden jättäessä viidennelle vain kaksi kierrosta. Muut kolme kuljettajaa ajoivat neljä kierrosta.
Kiitämme kaikkia tapahtumaan osallistuneita ja Special Biken poikia palkinnoista joita riitti kaikille pyörällä paikalle saapuneille. Alla vielä muutama Kankaisen Mikan ottama kuva tapahtumasta.
Pimeetä polkua
Vallilta alas
Pururadalta oikopolulle
Kuuraparrat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti