tiistai 10. syyskuuta 2013

Keskiviikkokrossit 2/5 Puolivälinkangas - ennakko

Edellisviikolla Heinäpäässä oli todella mukavasti porukkaa, niinpä ratamestari suunnitteli aiempia vuosia pidemmän kierroksen myös Puolivälinkankaan krosseihin, jotta vastaava väkimäärä mahtuu myös hyvin kurvailemaan radalle.

Rata tulee olemaan enemmän polkuvoittoinen, kuin Heinäpään avauskahinoissa, mutta vieläkään ei ole mitään mörkökrossia luvassa. Teknisesti vaikein osuus on selkeästi radan luoteiskulmalla, kun rata tekee jyrkän mutkan vasempaan ja nousee urheilukentän laidassa kohtuullisen kivikkoista polkua pitkin lyhyen matkaa ylös. Muuten rata on todella sileää polkua tai pururataa.

Krossikommuunin kuuluisa graafisen suunnittelun osasto laati jopa tällä kertaa reittikartankin, joten mikäli tänä iltana tennari vipattaa vielä nuotittamaan kierrosta, niin jokseenkin tällä tavalla se tulee huomenissa kiertämään.Villien huhujen mukaan tällä kertaa naisiakin on radalla huomattavasti keskiarvoa enemmän, joten se jo pelkästään on kelpo syy tulla mukaan ajamaan! Vähän ehkä saattaa olla jopa krossihenkisempi kelikin, kuin Heinäpäässä, mutta pieniä ovat vielä sateenkin todennäköisyydet.

Startti klo 18 ja sitä ennen jälleen ilmottautumiset ja muut rituaalit. Tervetuloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti